DESPRE NOI

     Ce inseamna "Logopedie"? Logopedia este o ramură a pedagogiei speciale care studiază, tratează și corectează defectele de pronunțare și de emisie vocală (mai ales la copii). Dupa această definiție, sunteți în  în locul potrivit pentru a găsi un Logoped bun in Pitesti .

     Logoped Pitesti lucreaza cu soft-uri profesionale de logopedie cu licență (evaluare și intervenție terapeutică). Deținem soft-uri dedicate copiilor surzi, hipoacuzici și cu deficiențe mentale, soft-uri de evaluare și învățare a copiilor cu CES. Pe langă acestea, venim în ajutorul dumneavoastră cu o gama de soft-uri profesionale de ultima generatie pentru neuroeducatie si interventie terapeutica specifica in TSA (tulburari de spectru autist). Soft-urile nu sunt totul. Pe langa aceste programe, vă stam la dispoziție cu unul dintre cei mai buni logopezi, cu o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Un Logoped bun in Pitesti este greu de gasit de aceeava oferim servicii complete la prețuri accesibile pentru toată lumea. Vă puteți baza pe profesionalismul și serviciile de calitate oferite de noi! 

     Experiența in acest domeniu, depeste 15 ani, ne este portofoliul, iar paritii impreuna cu copii ajutati de programele noastre, sunt o marturie vie a rezultatelor date de exercitiile oferite de echipa noastra. Ne puteți contacta pentru a va demonstra rezultatele date de cabinetul nostru logopedic situat in Pitesti.

     Pentru a afla orice detalii suplimentare, ne puteti contacta la numărul de telefon: +40 765 261 140, la adresa de email: cabinet_logopedie@yahoo.com in intervalul orar 8:30 - 19:00.

CIOBANU DANA ELENA

Logoped bun in Pitesti - Ciobanu Dana Elena

    Logoped,atestat de Colegiul Psihologilor din Romania,psiholog specialist autonom, doctorand al Scolii Doctorale Psihologie si Stiintele Educatie Bucuresti Domeniul Stiinte ale Educatiei.

     Absolventă a facultății de Psihologie și Științele Educației secția Psihopedagogie Specială Bucuresti 2004.

     Studii postuniversitare de masterat: Psihopedagogia Școlii Incluzive,Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, Comunicare și Managementul Resurselor Umane, Școala Națională de Științe Politice și Administrative București.

     Numeroase cursuri de perfecționare în domeniul psihologiei și psihopedagogiei speciale.

      Curs Masajul logopedic, masajul cu sonde, Teyping-ul kineziofascial in terapia logopedica, cu Svetlana Guzenco

      Curs terapia apraxiei verbale prin metoda VML (Verbal Motor Learning) cu dr.Elad Vashdi

     Peste 15 ani de experiență în domeniul psihologiei , psihopedagogiei și logopediei, 4 ani psihopedagog în cadrul Serviciului de Evaluare, Orientare Școlară și Profesională Argeș.

Te-am convins?

Vrei sa lucrezi cu noi? Rezultatele vor apărea în scurt timp!